Online Marketing Consulting

Online Marketing Consulting

Ducking Social > Online Marketing Diensten > Online Marketing Consulting

Mail ons

Als bedrijfsleider kan je er niet meer onderuit. Digitaal ondernemen is een gegeven waarmee we dagelijks geconfronteerd worden. Het digitaliseren van je bedrijf, hoe begin je eraan? Te vaak worden online initiatieven opgestart, zoals een webshop of Facebookpagina, zonder een strategie. Een duidelijke roadmap is nodig om je digitale aanwezigheid te verbeteren en ook je bedrijfsresultaten online waar te maken. Wij helpen je met het uitbouwen van een strategie en het uittekenen van een concreet actieplan uit.

Digitale Strategie

Een digitale strategie helpt jouw merk aan een competitief voordeel

Web Analytics

Analytics laat je toe inzichten te verwerven die omgezet kunnen worden in acties

Waarom kan je er niet meer onderuit? De tijd die Belgen online besteden is de laatste jaren exponentieel gestegen. Iedereen is de hele dag door online. Tegenwoordig spenderen wij gemiddeld meer dan 4u online per dag! Digitale marketing biedt jou het immense potentieel om je bedrijf of merk naar voor te duwen in deze online momenten.

 

De manier van reclame maken is veranderd door de jaren heen. Waar vroeger vooral werd geadverteerd op papier, is dat nu verschoven naar online. De reden hiervoor is dat je online veel meer mogelijkheden hebt om je doelgroep te bereiken. Het is data-gedreven en real-time. Dit betekent dat je meteen kan meten hoe effectief bepaalde campagnes zijn geweest en wat ze jou hebben opgebracht. Daarnaast is de kost per view online stukken goedkoper, dus kan je met hetzelfde budget meer en efficiënter campagne voeren.

Het digitale landschap blijft ook eindeloos evolueren. Daarom is het kiezen van de juiste mediakanalen om op in te zetten niet altijd even makkelijk. Ontdek hoe je moet investeren in dit digitale tijdperk.

Vraag het aan een DuckKing

Digitaal ondernemen?

Aangezien digitaal steeds belangrijker wordt, is het cruciaal om als onderneming of merk hier op in te zetten. In een wereld waar iedereen steeds online is, moet je bedrijf ook online zijn. Echter, het digitaliseren van je business is een project dat een impact heeft op je basisprocessen. Samen brengen wij je missie digitaal ondernemen tot een succes.