Digitale Strategie

Digitale Strategie

Ducking Social > Online Marketing Diensten > Digitale Strategie

Mail ons

Een digitale mediastrategie is essentieel voor bedrijven in de 21e eeuw. Alles evolueert steeds meer van print naar online. Het is dus belangrijk om ook als bedrijf mee te evolueren.

Strategie

Onze digitale mediastrategie helpt jouw merk aan een competitief voordeel door middel van data gedreven analyses, ROI modellering en custom audience targeting

Digitale objectieven

Resultaten vandaag en groei morgen. Lange- en korte termijn reclame strategieën zijn essentiële onderdelen van een ``bigger marketing picture``.

Sales funnel

De sales funnel geeft je de mogelijkheid om het hele proces te overzien en te kwantificeren. Zo kan je procentueel zien welke targets effectief klant worden en in het proces aanpassingen doen om dit percentage te doen stijgen

Doelgroepen

Buiten het real-time meten is doelgroepsegmentatie één van de krachtigste mogelijkheden van digitale reclame. Het exact aflijnen van je doelgroep zorgt voor een efficiëntere campagne.

Digitale touchpoints

Je kiest er beter een paar uit die goed aansluiten bij jouw doelgroep en die ook zeker kunnen onderhouden worden op lange termijn. Met andere woorden:‘Choose your battles’.

Optimaliseren

Een digitale strategie maakt dat je je digitale middelen kan optimaliseren en uitbouwen, en dat je ze afstemt op de visie en missie van het bedrijf.