Display advertising

Display advertising

Ducking Social > Online Marketing Diensten > Display advertising

Mail ons

Online advertenties zijn vandaag niet meer weg te slaan uit de digitale reclame & media sector. In deze ‘Online advertenties’ wordt media aangekocht waarbij er manuele taken worden vervangen door software.

Hier bij Ducking Social gaan we opzoek naar de best mogelijke strategieën voor onze klanten, om zo tot een efficiënt en accuraat resultaat te komen.
Met online adverteren kan de klant zonder problemen merkbekendheid opbouwen, alsook aan remarketing of performance marketing doen.

‘Video’ en ‘online’ gaan hand in hand met elkaar in de 21ste eeuw. Volgens Google kijken 26% van de Belgen dagelijks online videos en dat is niet zomaar. Wie vandaag aan Online Video Advertising doet is niet alleen slim maar krijgt ook meteen het best mogelijke resultaat. Uit onderzoek blijkt dat video-advertenties één van de snelst groeiende advertentiemedia zijn & en hebben reeds de investeringsgroei van televisie en andere digitale formaten overtroffen. Online video bezit over een visuele en vertellende kracht die sterk in de buurt van televisie komt en biedt tegelijkertijd de voordelen van het hele ‘digitale gebeuren’. Denk aan geavanceerde targeting methodes, real-time data, opvolging en niet te vergeten steeds meer automatische aankoopmogelijkheden via websites e.d..

Hier bij Ducking Social gebruiken we verschillende kanalen o.a. Facebook, YouTube, Instagram.